BORA SISTEMI






Smo pooblaščeni partner za prodajo BORA SISTEMOV                   
V salonu Studio Novak Trzin, si lahko ogledate delovanje BORA PURE sistema, izbrane izdelke BORA pa lahko tudi naročite.

CELOTEN SISTEM Z GARANCIJO. – VSE NA ENEM MESTU, ZA VEČJO KAKOVOST DO ZADNJEGA DETAJLA

Sistemski izdelki BORA iz serije proizvodov BORA Professional 3.0, BORA Classic 2.0, BORA Basic ,BORA PURE, BORA X PURE, BORA S Pure, ter BORA X BO Pečica se dopolnjujejo v usklajen celovit sistem za obtočni zrak in rešitve za odvod odpadnega zraka. Zaradi popolne usklajenosti komponent sistema BORA, je učinek optimalen, hkrati pa prejmete še 100 % jamstvo na delovanje.


PREGLED IZDELKOV:


BORA PROFESSIONAL 3.0

BORA CLASSIC 2.0

BORA BASIC

BORA PURE

BORA X PURE

BORA S PURE


BORA X BO PEČICA

PREGLED BORA X BO PEČICE


BORA VEČNAMENSKI PREDALNIK

PREGLED SISTEMOV BORA - KATERI IZDELEK BORA MI USTREZA?



WWW.BORA.SI




Celovit Sistem

BORA zagotavlja komponente, ki so med seboj popolnoma usklajene - od odvoda kuhalne plošče Bora do stenske škatle in filtra recirkuliranega zraka. Saj samo celovit sistem stranki zagotavlja optimalno delovanje. Brez kompromisov, učinkovito in tiho. 

Optimalna moč odvoda pri najnižji ravni hrupa
Zaradi bistveno zmanjšane izgube tlaka v primerjavi z običajnimi sistemi za odvod zraka, BORA Ecotube plus 3Box stenske škatle optimizirajo zmogljivost odvajanja in razvoj hrupa. Tudi daljše, bolj zapletene poti za odvod zraka, je tako možno realizirati brez namestitve dodatnega ventilatorja.

Lasten sistem kanalov
BORA ponuja prilagojen sistem kanalov izpušnega zraka lastnega razvoja.Prednost: BORA Ecotube je možno vedno hitro, enostavno in varno montirati-ne glede na to,kje ga boste uporabljali.Razlog: poseben koncept tesnjenja.Povsem brez okornega lepljenja.


BORA PREDNOSTI

SVEŽ ZRAK: BORA potegne vonj in delce maščobe neposredno iz kuhinjskih posod, zaradi česar niti ne more priti do dviga kuhalne pare, ki bi se moteče razširila po prostoru. Sproščene delce maščobe učinkovito prestreže maščobni filter iz legiranega jekla. Kuhali boste kot na svežem zraku.

MIR: Veliko tišja kot običajne nape. Običajne kuhinjske nape so s svojimi 70 dB (A) moteče prav na višini glave. Kuhalna plošča BORA je povsem drugačna, saj na najvišji ravni ustvari hrup, ki je celo tišji od peke zrezka. To omogoča napredna tehnologija z motorji, ki delujejo zelo tiho, odličnim ločevanjem in vgradnjo v kuhinjski element.

PROST POGLED: Brez moteče kuhinjske nape v višini glave. BORA vas bo razbremenila omejitev, ki jih prinaša konvencionalna kuhinjska napa. Brez robov in vogalov v višini glave. Ne bo vam treba delati sključeno. Brez pare v vidnem polju – ali na očalih. Ne omejuje vidnega polja. Kuhar in kuharica zaradi izdelka BORA ne stojita ob njem, temveč sta del navdihujoče gostoljubnosti.

PREPROSTO ČIŠČENJE: Čiščenje običajnih kuhinjskih nap je zahtevno in zamudno. Kuhalna plošča BORA vas bo v nasprotju s tem prepričala o izjemni uporabnosti, kar se tiče vsakodnevnega čiščenja in vzdrževanja. Vse tri premične dele lahko preprosto in brez orodja demontirate ter očistite v pomivalnem stroju.


UČINKOVITOST: Običajne kuhinjske nape povzročijo visoke stroške za razmeroma majhen donos. Odvodi kuhalne plošče BORA so pametna rešitev z visoko učinkovitostjo. Najboljši dokaz: 100 % raven čistosti zraka v višini glave. Pametno uporabljena hitrost pretoka in inovativna tehnologija motorjev namreč pripeljeta do cilja brez vmesnih postojank.

NAJBOLJŠI MATERIALI: Vrhunski materiali, ki zagotavljajo visoko funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo, se združijo v premium sistem brez »če in ali«. Čisto legirano jeklo in steklokeramika brez težkih kovin poudarjajta dizajn. Obljubljamo vam, da vas bo kuhanje z BORA dolgoročno razveseljevalo.

SVOBODA NAČRTOVANJA: BORA razveseljuje s povsem novimi možnostmi načrtovanja kuhinje. Skoraj vse postane mogoče: Kuhanje pred oknom in pod strešinami, kuhalni otoki brez moteče kuhinjske nape, več prostora za viseče omarice v majhnih kuhinjah, minimalizem brez primere ... Tako je BORA merilo za novo kuhinjsko estetiko.


FIZIKA JE LAHKO TAKO LEPA
Do dvigovanja pare in neprijetnih vonjav v zrak prostora sploh ne prihaja več, saj so izsesane na mestu, kjer nastajajo: neposredno na kuhalni plošči, neposredno iz loncev, ponev ali žara. To ni čarovnija temveč uporabna fizika, ki upošteva osnovna načela teorije pretoka zraka. V ta namen preprosto izkoristimo prednosti križnega pretoka, ki je večji od hitrosti dvigovanja pare, ki nastaja med kuhanjem.

Sistem odpadnega zraka
Sistem za odvod odpadnega zraka zrak ob uporabi kuhalne plošče BORA zagotavlja, da se para, ki nastane med kuhanjem, odvede prek zračnika neposredno ven, v naravo, in sicer prek sistema kanalov BORA Ecotube in stenske škatle BORA 3box. Tako so para in neprijetne vonjave v celoti odstranjene iz območja, v katerem kuhate. Ker so vsi sistemi BORA opremljeni z inteligentno tehnologijo pretoka in za razliko od običajnih kuhinjskih nap ne delujejo po principu velike črpane površine, se manj topel zrak odvede iz hiše, s čimer se privarčuje energija.

Sistem recirkuliranega zraka
Sistem recirkuliranega zraka BORA je alternativna rešitev za odpadni zrak. Pri tem se para, ki nastane med kuhanjem, prek zračnika odvede v posebej v te namene razvite filtre recirkuliranega zraka, ki učinkovito odstranijo neprijetne vonjave odpadnega zraka iz kuhinje. S tem tudi sistemi recirkuliranega zraka BORA zagotavljajo svež zrak v kuhinji. Ker se pri sistemih recirkuliranega zraka topel zrak zadržuje v hiši, so odlična izbira za pasivne zgradbe in zgradbe z nizko in najnižjo porabo energije.


 BORA KATALOG-MAGAZIN

 BORA NOVOSTI 2022