Dostava in prevzem

Večinoma artiklov v spletni trgovini ni na zalogi, ter so po oddaji naročila naročeni za vsako stranko posebej. Rok dobave se lahko razlikuje, odvisno od posameznega artikla.

Ponudnik bo blago dostavil v dogovorjenem roku in skladno s pogoji , ki jih določa pogodbeni partner za dostavo pošiljk Pošta Slovenije.
Prevozi blaga oziroma pošiljk, se izvajajo samo po SLOVENIJI.  Cene prevozov blaga veljajo le za dostave po Sloveniji.
Posebne dostave oziroma usluge pa se obračunajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.
Za dostave izven območja Slovenije veljajo drugačni pogoji pošiljanja in je predmet posebnega naknadnega dogovora z kupcem!

Za RAZSTAVNE EXPONATE je možen le osebni prevzem.
Pošiljanje preko Pošte Slovenije za odpakirane kose ZATO NI MOGOČ!!!

Cenik dostav:
Od 1 - 250eur: 6.50eur
Od 250 - 330eur: 9.50eur
Od 330 - 380eur: 14eur
Od 380 - 780eur: 18eur
Od 780 - 1.390eur: 22eur
Od 1.390 - 2.400eur: 26eur
Od 2.400 - 3.000eur: 36eur
Od 3.000 naprej: BREZPLAČNO

Odvoz starega aparata od 18eur naprej (odvisno od same velikosti aparata)
Aparat mora biti pripravljen na vhodu za odvoz!Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Dostava naročenih artiklov se izvaja pod pogoji Pošte Slovenije in krije stroške dostave do vstopa v stavbo oziroma do kamionsko dostopnega dvorišča, za prevoze po Sloveniji. Morebitni drugačni dogovor oz. dostava, ki obsega tudi vnos blaga v stavbo (velike in težje zadeve) ter druge v zvezi s tem povezane storitve, če ni drugače vnaprej dogovorjeno, je predmet samostojnega dogovora med kupcem in Pošto Slovenije ter se plača po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Pogoji Pošte Slovenije so dostopni na njihovi spletni strani.

Strošek dostave se prišteje strošku naročila, kar je razvidno tako v košarici kot tudi na računu. Posamezni artikli, ki dosegajo ali presegajo določeno težo ali dimenzije, so lahko predmet posebnega režima glede načina in cen dostave. 

Za izdelke višje od 160 cm in težje od 80 kg mora kupec ob dostavi zagotoviti dve osebi za vnos izdelka v stanovanje.

Dostava pošiljk se izvaja pod pogoji Pošte Slovenije in bo pri kupcu med delovniki na naslovu v dnevu ali treh dneh od odpreme blaga (odvisno od zaloge izdelka, in če je izdelek že v našem skladišču, v nasprotnem primeru se dobavljivost izdelka podaljša od 1- 4 tednov). V času praznikov in med vikendi se rok dobave podaljša za čas dela prostih dni. Za artikle, ki jih ponudnik zagotovi kupcu na podlagi povpraševanja oziroma, če izdelka ni na zalogi, si ponudnik pridržuje daljši rok za dostavo pošiljke. Ponudnik v tem primeru kupca o dobavnem roku obvesti.

Kupec lahko po predhodnem dogovoru osebno prevzame naročeno blago tudi na sedežu podjetja Novak d.o.o., Špruha 6, 1236 Trzin

  • Od ponedeljka do četrtka od 9.00 do 18.00 ure

  • Od petka od 9.00 do 13.00 ure

  • Sobota, Nedelja, Prazniki zaprto


Naročeni artikli so poslani na naslov, ki ga je kupec navedel na naročilu. V primeru, da je naslov za dostavo različen od naslova za izdajo računa, mora kupec na obrazcu za naročilo navesti oba naslova. Naročeni artikli bodo poslani na naslov za dostavo, ki je na obrazcu za naročilo posebej označen. Naslov za izdajo računa in naslov za dostavo sta lahko različna samo pri naročilih, ki so plačana po predračunu. V primeru, da ob dostavi kupec na dogovorjenem naslovu ni navzoč, izdelek lahko veljavno prevzame polnoletna oseba, ki živi v istem gospodinjstvu skupaj s kupcem, oziroma druga oseba, ki ima pooblastilo za prevzem. Oseba, ki prevzame dostavljeni izdelek, prevzem izdelka ter prevzem vseh spremljajočih dokumentov potrdi s podpisom dobavnice, zraven pa navede svoje ime, priimek ter datum prevzema in razmerje do naročnika. V primeru, da ob dostavi kupca NI na dogovorjenem naslovu, bo blago odpeljano nazaj na Pošto Slovenije, ker ga kupec lahko tudi prevzame oziroma, če se s Pošto Slovenije dogovori drugače.